Το ρύζι "Shirafuji" είναι μια ποικιλία ρυζιού που καλλιεργείται παραδοσιακά την περίοδο Έντο (1600-1868) και χρησιμοποιείται αρχικά για την παρασκευή σάκε. Είναι ένα αρχαίο ρύζι με μακριές τρίχες, παρόμοιες με τα στάχυα σιταριού, που το προστατεύουν από τα πουλιά αλλά δυσκολεύουν τη συγκομιδή του. Η..
Αυτό το ρύζι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σούσι. Το λευκό και καθαρό χρώμα του σαν χιόνι του έδωσε το όνομα στα ιαπωνικά «πνεύμα χιονιού». Πράγματι, παράγεται στη Niigata, μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από κρύους χειμώνες με έντονες χιονοπτώσεις. Το ανοιξιάτικο λιώσιμο του χιονιού ποτίζει τους ορυ..
Το ρύζι "Koshi Ibuki" είναι μια ποικιλία ρυζιού από την περιοχή Niigata. Αυτό το ρύζι έχει την ιδιαιτερότητα να είναι ελαφρώς κολλώδες και πιο μαλακό όταν μαγειρεύεται. Επομένως, προσαρμόζεται σε όλα τα είδη φαγητού και μπορεί να καταναλωθεί ζεστό και κρύο, χάρη στους κόκκους του που κολλάνε καλά με..
Το ρύζι Koshihikari είναι ένα ρύζι japonica κοντόκοκκο που καλλιεργείται πολύ και εκτιμάται πραγματικά στην Ιαπωνία λόγω της λαμπερής εμφάνισής του «hikari». Αυτό το ρύζι καλλιεργείται χωρίς φυτοφάρμακο στον νομό Ibaraki, στη βόρεια Ιαπωνία.Έχει υπέροχη υφή, γυαλιστερό κόκκο με γλυκιά και ελαφριά γε..
ΡΥΖΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ 1kg KOTOBUKITρόποι να μαγειρέψετε το Sushi Rice:1. Σε εστία κουζίναςΥλικά:500 γρ. ρύζι600ml νερόΕκτέλεση:1. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό 2 με 3 φορές. 2. Βάζουμε την αναλογία νερού και ρυζιού στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το νερό και ύστερα κατεβάζουμε την θερ..
Το Shinode Rice από την Sun Clad είναι βολικό τόσο ως συνοδευτικό σε κορεάτικα και ιαπωνικά γεύματα όσο και για την προετοιμασία του σούσι. Για να σχηματίσετε σωστά το σούσι και το nigiri χρειάζεστε ένα κολλώδες ρύζι με συμπαγή σύσταση.Το Sun Clad Shinode Japanese Rice περιέχει πολύ άμυλο και έχει σ..
Το SunClad Japanese Shinode Rice είναι κατάλληλο συνοδευτικό για κορεάτικα και ιαπωνικά πιάτα και ιδανικό για την παρασκευή σούσι. Για να φτιάξετε εκλεκτό σούσι και νιγκίρι, χρειάζεται κολλώδες ρύζι με συμπαγή σύσταση. Το Sun Clad Japanese Shinode Rice περιέχει πολύ άμυλο και έχει στρογγυλό κόκκο. Α..
Το Shinode Rice από την Sun Clad είναι βολικό τόσο ως συνοδευτικό σε κορεάτικα και ιαπωνικά γεύματα όσο και για την προετοιμασία του σούσι. Για να σχηματίσετε σωστά το σούσι και το nigiri χρειάζεστε ένα κολλώδες ρύζι με συμπαγή σύσταση.Το Sun Clad Shinode Japanese Rice περιέχει πολύ άμυλο και έχει σ..
Το ρύζι για σούσι είναι ένα ρύζι μεσαίου κόκκου, που χαρακτηρίζεται από την κολλώδη σύστασή του, καθιστώντας το την τέλεια ποικιλία για σούσι. Το ρύζι για σούσι της Royal Tiger έχει επιλεγεί για τους λευκούς, λαμπερούς κόκκους του, που προσθέτουν νοστιμιά στο σούσι σας.Tρόποι να μαγειρέψετε το Sushi..
Το ρύζι για σούσι είναι ένα ρύζι μεσαίου κόκκου, που χαρακτηρίζεται από την κολλώδη σύστασή του, καθιστώντας το την τέλεια ποικιλία για σούσι. Το ρύζι για σούσι της Royal Tiger έχει επιλεγεί για τους λευκούς, λαμπερούς κόκκους του, που προσθέτουν νοστιμιά στο σούσι σας.Tρόποι να μαγειρέψετε το Sushi..
Το ρύζι για σούσι είναι ένα ρύζι μεσαίου κόκκου, που χαρακτηρίζεται από την κολλώδη σύστασή του, καθιστώντας το την τέλεια ποικιλία για σούσι. Το ρύζι για σούσι της Royal Tiger έχει επιλεγεί για τους λευκούς, λαμπερούς κόκκους του, που προσθέτουν νοστιμιά στο σούσι σας.Tρόποι να μαγειρέψετε το Sushi..
ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ 5kg GOLDEN TURTLE CHEFTρόποι να μαγειρέψετε το Sushi Rice:1. Σε εστία κουζίναςΥλικά:500 γρ. ρύζι600ml νερόΕκτέλεση:1. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό 2 με 3 φορές. 2. Βάζουμε την αναλογία νερού και ρυζιού στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το νερό και ύστερα κατεβάζουμε την θερμοκρασ..
ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ 10kg GOLDEN TURTLE CHEFTρόποι να μαγειρέψετε το Sushi Rice:1. Σε εστία κουζίναςΥλικά:500 γρ. ρύζι600ml νερόΕκτέλεση:1. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό 2 με 3 φορές. 2. Βάζουμε την αναλογία νερού και ρυζιού στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το νερό και ύστερα κατεβάζουμε την θερμοκρα..
Tρόποι να μαγειρέψετε το Sushi Rice:1. Σε εστία κουζίναςΥλικά:500 γρ. ρύζι600ml νερόΕκτέλεση:1. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό 2 με 3 φορές. 2. Βάζουμε την αναλογία νερού και ρυζιού στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το νερό και ύστερα κατεβάζουμε την θερμοκρασία στα μισά.3. Σιγοβράζουμε για 15 λε..
ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ (ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) 1kg YUME NISHIKITρόποι να μαγειρέψετε το Sushi Rice:1. Σε εστία κουζίναςΥλικά:500 γρ. ρύζι600ml νερόΕκτέλεση:1. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό 2 με 3 φορές. 2. Βάζουμε την αναλογία νερού και ρυζιού στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το νερό και ύστερα κατεβάζουμε τ..
Η κυριολεκτική σημασία του σούσι σημαίνει «ξινή γεύση». Το ρύζι για σούσι είναι πάντα καρυκευμένο με ξύδι για σούσι. Είναι φτιαγμένο από ξύδι ρυζιού, ζάχαρη και αλάτι για να επιτευχθεί η ισορροπία της γλυκιάς, αλμυρής και ξινής γεύσης.Tip : Ρίξτε το ξύδι για σούσι πάνω από το ζεστό ρύζι. Μην περιμέν..
Η κυριολεκτική σημασία του σούσι σημαίνει «ξινή γεύση». Το ρύζι για σούσι είναι πάντα καρυκευμένο με ξύδι για σούσι. Είναι φτιαγμένο από ξύδι ρυζιού, ζάχαρη και αλάτι για να επιτευχθεί η ισορροπία της γλυκιάς, αλμυρής και ξινής γεύσης.Tip : Ρίξτε το ξύδι για σούσι πάνω από το ζεστό ρύζι. Μην περιμέν..
Supervised by Shinya Tasaki, the world's best sommelier, the taste is refreshing. It is also recommended for health conscious people because it is gluten-free (no flour) and salt-free...
Το Mirin Fumi είναι ένα ιαπωνικό κρασί ρυζιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Φτιάχνεται από ρύζι, μαγιά ρυζιού, ζάχαρη, νερό και μπαχαρικά.Είναι ένα βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλές ιαπωνικές συνταγές, οπότε φροντίστε να το προσθέσετε στο ντουλάπι σας!..