Ρύζι, 2 είδη μανιταριών και 3 λαχανικά σιγοβρασμένα σε ένα βαθύ, γευστικό ζωμό.Έρχεται σε δοχείο κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και είναι έτοιμο σε 2 λεπτά!Σε βολική συσκευασία με κουτάλι. 1 μερίδα...
Τρόπος Προετοιμασίας:Ανοίγετε την συσκευασία μέχρι την διακεκομμένη γραμμή και το βάζετε στα μικροκύματα (700W) για 2 λεπτά.Εναλλακτικά, μαγειρέψτε με κλειστή συσκευασία σε βραστό νερό για 10 λεπτά...
Το ρύζι Tilda® Microwave είναι το τέλειο γεύμα ή συνοδευτικό που μπορεί να ζεσταθεί σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά ή για μόλις 3 λεπτά σε ένα τηγάνι.Χωρίς γλουτένη, χορτοφαγικό και δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.2 μερίδες ανά συσκευασία: Μέγεθος μερίδας 125g..
Το ρύζι Tilda® Microwave είναι το τέλειο γεύμα ή συνοδευτικό που μπορεί να ζεσταθεί σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά ή για μόλις 3 λεπτά σε ένα τηγάνι.Χωρίς γλουτένη, χορτοφαγικό και δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.2 μερίδες ανά συσκευασία: Μέγεθος μερίδας 125g..
Το ρύζι Tilda® Microwave είναι το τέλειο γεύμα ή συνοδευτικό που μπορεί να ζεσταθεί σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά ή για μόλις 3 λεπτά σε ένα τηγάνι.Χωρίς γλουτένη, χορτοφαγικό και δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.2 μερίδες ανά συσκευασία: Μέγεθος μερίδας 125g..
Το ρύζι Tilda® Microwave είναι το τέλειο γεύμα ή συνοδευτικό που μπορεί να ζεσταθεί σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά ή για μόλις 3 λεπτά σε ένα τηγάνι.Η τέλεια ισορροπία από λάιμ kaffir, αρωματικό κόλιανδρο και κρέμα καρύδας προσθέτει μια γευστική πινελιά στους κόκκους ρυζιού Basmati.Χωρίς γλουτέν..
Το κράκερ σουσαμιού, στα βιετναμέζικα "Banh trang me" ή "Banh da tom" είναι τυπικό βιετναμέζικο κράκερ. Είναι ένα καβουρδισμένο ρυζόχαρτο, που συνήθως σερβίρεται με σαλάτες ή προστίθεται θρυμματισμένο σε βιετναμέζικα πιάτα. Είναι ένα παχύτερο είδος ρυζόχαρτου με μαύρο καβουρδισμένο σουσάμι . Στο Βιε..
Το όνομα Riceberry Rice δεν είναι τόσο σωστό για αυτό το προϊόν Royal Tiger, επειδή δεν έχει καθόλου μούρα. Είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός μεταξύ ενός αρωματικού λευκού ρυζιού γιασεμιού και ενός μαύρου ρυζιού. Το αποτέλεσμα αυτού του μείγματος είναι αυτό το εξαιρετικό ρύζι με πλούσια γεύσ..
Το κόκκινο ρύζι είναι ρύζι με κόκκινο φλοιό. Όπως και άλλα ρύζια, έχει γεύση ξηρού καρπού και είναι εξαιρετικά θρεπτικό, χάρη στο φύτρο του ρυζιού. Όταν μαγειρευτεί, το φυσικό κόκκινο χρώμα ξεπλένεται και βάφει το υπόλοιπο πιάτο από κόκκινο έως ροζ. Το κόκκινο ρύζι μπορεί να σερβιριστεί με μια ποικι..
Περιγραφή: Ρύζι Koji για την παρασκευή της πάστας Shiokoji.Χρήση: Για να ετοιμάσουμε την πάστα Shiokoji, βάζουμε 300γρ ρύζι koji σε ένα μπολ, προσθέτουμε 100γρ αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε 500ml νερό, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.Η πάστα πρέπει να αναμειγν..
Αυτό το καστανό ρύζι καβουρδίστηκε χωρίς αυτοματισμό. Το ρύζι έχει φουσκώσει για να αποκτήσει μια ελαφριά και τραγανή υφή, ιδανική για ενσωμάτωση σε επιδόρπια ή στο πρωινό.Με υπέροχη γεύση έντονων καβουρδισμένων νοτών με ελαφριά και τραγανή υφή φουσκωμένου ρυζιού.Χρήση: Αυτό το ρύζι μπορεί να πασπαλ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Τα κέικ ρυζιού είναι ένα πολύ αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην Κορέα και μαγειρεύεται με πολλές παραλλαγές. Φτιάχνονται με αλεύρι ρυζιού και άμυλο ταπιόκας, χαρίζοντας τους μια ιδιαίτερη chewy υφή! Χρησιμοποιούνται σε ένα από τα πιο διάσημα κορεάτικα street-foods, το tteokbokki, ένα πικάντικο, αλμυρ..
Το Tteokbokki (떡볶이), ή κέικ ρυζιού, είναι ένα δημοφιλές κορεάτικο φαγητό που παρασκευάζεται από μικρού μεγέθους garae-tteok που ονομάζεται tteokmyeon ή κοινώς tteokbokki-tteok. Το Eomuk, τα βραστά αυγά και τα κρεμμύδια είναι μερικά κοινά συστατικά που συνδυάζονται με tteokbokki στα πιάτα. Μπορεί να ..
Ένα νόστιμο μείγμα σε μορφή πούδρας από χόρτα daikon, φύκια wakame και καβουρδισμένο σουσάμι, ιδανικό για να προσθέσετε μια πρέζα γεύση σε λευκό ρύζι, μπάλες ρυζιού onigiri ή ακόμα και σε σαλάτες και ζυμαρικά.Το Furikake είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε πιο νόστιμο ένα απλό μπο..