Μενού
Το Καλάθι σας

ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ (ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) 500g SHINODE SUNCLAD

ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ (ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) 500g SHINODE SUNCLAD
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 0308441
  • Βάρος: 510.00g
  • Βarcode: 8005734011096
  • Τιμή κιλού: 5.76€
  • Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
2.88€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.55€
Το Shinode Rice από την Sun Clad είναι βολικό τόσο ως συνοδευτικό σε κορεάτικα και ιαπωνικά γεύματα όσο και για την προετοιμασία του σούσι. Για να σχηματίσετε σωστά το σούσι και το nigiri χρειάζεστε ένα κολλώδες ρύζι με συμπαγή σύσταση.

Το Sun Clad Shinode Japanese Rice περιέχει πολύ άμυλο και έχει στρογγυλό κόκκο. Αυτό το ρύζι έχει νόστιμη γεύση και είναι κατάλληλο ως βάση για κάθε ιαπωνικό γεύμα.

Tρόποι να μαγειρέψετε το Sushi Rice:


1. Σε εστία κουζίνας

Υλικά:

500 γρ. ρύζι

600ml νερό


Εκτέλεση:

1. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό 2 με 3 φορές. 

2. Βάζουμε την αναλογία νερού και ρυζιού στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το νερό και ύστερα κατεβάζουμε την θερμοκρασία στα μισά.

3. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. (Δεν ανοίγουμε καθόλου το καπάκι) 

4. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνουμε το ρύζι να σταθεί και να ατμιστεί για άλλα 15 λεπτά, χωρίς να ανοίξουμε το καπάκι. 



2. Σε ηλεκτρική ρυζιέρα

Υλικά:

 1 φλ. ρύζι, πλυμένο

 1 φλ. Νερό


Εκτέλεση:

1. Βάλτε το ρύζι σε ένα μπολ και ξεπλύνετε με κρύο νερό 2 με 3 φορές.

2. Τοποθετούμε 1 κούπα ρύζι και 1 κούπα νερό στην ηλεκτρική ρυζιέρα και πατάμε το κουμπί "cook".

3. Μόλις τελειώσει η διαδικασία μαγειρέματος, αφήνουμε κλειστό για 10'. Ύστερα ανοίγουμε, ανακατεύουμε προσεκτικά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!



TIP: Mπορείτε να προσθέσετε μίγματα ρυζιού, furikake, μετά το μαγείρεμα για έξτρα γεύση.

Μπορείτε να μαγειρέψετε με αυτό

Σχετικά Προϊόντα