Οι νιφάδες προέρχονται από ζύμωση, καπνιστή και αποξηραμένη παλαμίδα, πιο συγκεκριμένα τόνου skipjack (katsuo). Το Katsuobushi έχει καπνιστή και ελαφρώς ψαρώδη γεύση. Είναι όπως και το masago (αυγοτάραχο Capelin) και το nori (αποξηραμένα φύκια), γαρνιτούρες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την..
Φέρτε τις πιο γνωστές γεύσεις της Ιαπωνίας στη μαγειρική σας με αυτές τις αποξηραμένες νιφάδες. Φτιαγμένα με ειδικά επιλεγμένα ψάρια για μέγιστη γεύση, η εκλεκτή γεύση umami αυτών των νιφάδων παλαμίδας έχει εξασφαλιστεί περαιτέρω μέσω μιας μοναδικής διαδικασίας ξήρανσης και καπνίσματος τριών σταδίων..
Η μέδουσα είναι διάσημη παγκοσμίως για την επίδρασή της στην υγρασία του πνεύμονα του ανθρώπινου σώματος και τη μείωση του λίπους.Βάλτε τη μέδουσα σε καθαρό νερό για 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια τοποθετήστε στο ψυγείο χωρίς το νερό. Καταναλώστε μέσα σε 15 ημέρες.Όταν τρώτε, ανακατέψτε τις μέδουσες με M..
Οδηγός για την προετοιμασία:- Αφαιρούμε το κεφάλι και τα εντόσθια του ψαριού,- Μουλιάζουμε το ψάρι σε 5 φλ. κρύο νερό για όλο το βράδυ,- Βράζουμε το ψάρι και το νερό του μουλιάσματος σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτά- Στραγγίζουμε το ψάρι από το ζωμό.Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος. Αφού α..
Οι αλεσμένες νιφάδες τσίλι Maepranom με αποξηραμένα κομμάτια ψαριού είναι ένα μείγμα μπαχαρικών που χρησιμοποιείται για να καρυκεύσετε π.χ. πιάτα με ρύζι, σούπες, ψάρια και πολλά άλλα ταϊλανδέζικα πιάτα.Δίνει μια πικάντικη γεύση ψαριού στο πιάτο σας. Πάντα να δοκιμάζετε πόση ποσότητα χρειάζεστε, καθ..
Η σκόνη ψαριού αποτελείται από αποξηραμένα και αλεσμένα ψάρια. Έχει φυσικά έντονη γεύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαρινάδα και καρύκευμα στην μαγειρική αλλά και στην κηπουρική χρησιμοποιείται για την τόνωση και την ανάπτυξης των φυτών...
Οι σαρδέλες Ligo σε σάλτσα ντομάτας παρασκευάζονται από πελτέ ντομάτας, νερό, αλάτι και πιπέρι. Οι σαρδέλες είναι ιδανικές ως συστατικό σε αλμυρά νουντλς και γουόκ.Το τρυφερό κρέας της σαρδέλας Φιλιππίνων συνδυάζεται πολύ καλά με την πικάντικη σάλτσα ντομάτας.Δοκιμάστε τις Ligo Sardines σε σάλτσα ντ..
Οι σαρδέλες Ligo σε σάλτσα ντομάτας & τσίλι (καυτερές) είναι πολύ νόστιμες και παρασκευάζονται από πελτέ ντομάτας, τσίλι, νερό, αλάτι και πιπέρι.Οι σαρδέλες είναι ιδανικές ως συστατικό σε αλμυρά νουντλς και γουόκ. Το τρυφερό κρέας της σαρδέλας των Φιλιππίνων συνδυάζεται πολύ καλά με τηνπικάντικη..
Οι σαρδέλες Morjon συσκευάζονται σε μια νόστιμη σάλτσα ντομάτας και είναι έτοιμες για κατανάλωση. Τα κόκκαλα είναι τόσο λεπτά που θα μπορούσαν να καταναλωθούν. Η απαλή και διακριτική αλμυρή γεύση των σαρδελών δένει υπέροχα με την πικάντικη σάλτσα ντομάτας και είναι κατάλληλες για πολλά πιάτα wo..
Η σάλτσα XO αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά: αποξηραμένες γαρίδες, λεμονόχορτο, κρεμμύδια και σκόρδο. Η σάλτσα φτιάχτηκε τη δεκαετία του '80 στο Χονγκ Κονγκ και ανήκει στην καντονέζικη κουζίνα. Το όνομα XO σημαίνει απλώς ότι κάτι είναι premium.Το σκουμπρί είναι ένα σημαντικό ψάρι διατροφής που..
Το σκουμπρί είναι από την ίδια οικογένεια με τον τόνο και από ένα από τα πιο δημοφιλή είδη βρώσιμων ψαριών. Στην Ασία το σκουμπρί συνήθως τηγανίζεται και τρώγεται ως σνακ.Το Smiling Fish Fried Mackerel είναι συσκευασμένο σε μια νόστιμη, πικάντικη σάλτσα σόγιας με τσίλι και έτοιμο για κατανάλωση. Η σ..
Το κρέας καβουριού έχει νόστιμη γεύση και είναι πολύ δημοφιλές στην Ασία ως σνακ. Το Ambition Crab Meat είναι τουρσί σε αλμυρό νερό και έχει ελαφρώς ινώδη σύσταση αλλά είναι απαλλαγμένο από τένοντες. Τα εκλεκτά καβούρια συνήθως τυλίγονται ως ραγούν σε βατάν ή φύλλα ρυζιού και στη συνέχεια τηγανίζοντ..