ΠΑΝΚΟ ΦΡΥΓΑΝΙΑ 200g OTTOGI
Ετικέτες:
9393
, 8801045426204
, 0422159
, 9393
, PANKO (BREAD CRUMBS) 200g OTTOGI
, ΠΑΝΚΟ ΦΡΥΓΑΝΙΑ 200g OTTOGI
, 9393
, PANKO (BREAD CRUMBS) 200g OTTOGI
, ΠΑΝΚΟ ΦΡΥΓΑΝΙΑ 200g OTTOGI
, 9393
, PANKO (BREAD CRUMBS) 200g OTTOGI
, ΠΑΝΚΟ ΦΡΥΓΑΝΙΑ 200g OTTOGI
, 9393
, PANKO (BREAD CRUMBS) 200g OTTOGI
, ΠΑΝΚΟ ΦΡΥΓΑΝΙΑ 200g OTTOGI
ΠΑΝΚΟ ΦΡΥΓΑΝΙΑ 200g OTTOGI
- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδικός: 0422159
- Βάρος: 250.00g
- Βarcode: 8801045426204
- Τιμή κιλού: 13.40€
- Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
2.68€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.37€
Το πανκο είναι Ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!
Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές!
Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν ένα ογκώδες, ελαφρύ, αέρινο, πολύ τραγανό περίβλημα, χωρίς να απορροφούν λάδι.
Quick recipe
Κοτόπουλο με Φρυγανιά Panko
~Συστατικά~
500gr κοτόπουλο φιλέτο
1½ φλ. Panko
Ηλιέλαιο
1 φλ. Αλεύρι tempura
2 μεγάλα αυγά
~Μέθοδος Εκτέλεσης~
1. Βάζετε το κοτόπουλο στο αλεύρι tempura, ύστερα στο αυγό και μετά στο panko και το τοποθετείτε πάνω στην λαδόκολλα για 18 λεπτά στους 180°c ή τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει!