Dorayaki Pancakes
ΥΛΙΚΑ :
180γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
180ml γάλα
70γρ. ζάχαρη
2 αβγά
2 κ.γ. μέλι
1 κ.σ μαγειρική σόδα
240γρ. γλυκιά πάστα κόκκινων φασολιών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη και το μέλι σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για 5 λεπτά.
2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και πασπαλίζουμε λίγο-λίγο το ξηρό μείγμα στο υγρό μείγμα ενώ χτυπάμε με το μίξερ. Προσθέτουμε το γάλα στο τέλος.
3. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 10 λεπτά. Ζεσταίνουμε σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο για τουλάχιστον 5 λεπτά.
4. Ρίχνουμε περίπου 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας από το μείγμα και αναποδογυρίζουμε όταν αρχίσει να φουσκώνει. Το ψήσιμο παίρνει περίπου 1-2 λεπτά το πολύ. Μόλις το γυρίσουμε Θα πρέπει να είναι απολύτως χρυσό. Εάν όχι, ρυθμίζουμε τη θερμότητα.
5. Μόλις είναι έτοιμες οι τηγανίτες, τις βάζουμε σε ένα πιάτο και τις αλείφουμε με την πάστα φασολιών κάνοντας σάντουιτς!