Chapaguri

ΥΛΙΚΑ :
1 τεμ. Neoguri
1 τεμ. Chapaghetti
2 κ.σ. λάδι ρυζιού
340γρ. μοσχάρι φιλέτο κομμένο σε κομμάτια των 5 εκ.
1/2 κ.σ. πουρέ σκόρδου
1/4 κ.σ. πιπέρι
1 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε τα νούντλς μαζί με το μείγμα λαχανικών για 3 λεπτά.
2. Βάζουμε στο κρέας, ηλιέλαιο, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο και το ψήνουμε σε υψηλή φωτιά σε ένα τηγάνι, από όλες τις πλευρές για περίπου 2 έως 3 λεπτά.
3. Ύστερα, ρίχνουμε τα μαγειρεμένα νούντλς στο τηγάνι μαζί με τα πακέτα καρυκευμάτων και το βούτυρο.
4. Προσθέτουμε 1/2 φλ. νερό από τα νούντλς στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά για περίπου 1 λεπτό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε περισσότερο νερό.
5. Αφαιρούμε από την φωτιά, μεταφέρουμε σε ένα μπολ, βάζουμε το κρέας από πάνω και απολαμβάνουμε!