Miso Mayo Salmon
ΥΛΙΚΑ :
500 γρ. φιλέτα σολομού (θα πρέπει να είναι περίπου 4 φιλέτα)
3 κ.σ. μαγιονέζα Kewpie
1 κ.σ. λευκή πάστα μίσο
1-2 κ.σ. σάλτσα γλυκού τσίλι, εξαρτάται από το πόσο πικάντικος θέλετε να είναι ο σολομός
Αλάτι & Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Στρώνουμε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο. Προθερμααίνουμε το φούρνο (υψηλά) για τουλάχιστον 3 λεπτά. Ρυθμίζουμε τη σχάρα του φούρνου στη δεύτερη θέση από πάνω.
2. Τοποθετούμε τα φιλέτα σολομού στο ταψί, με την πέτσα προς τα κάτω και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
3. Ανακατεύουμε μαγιονέζα, λευκή πάστα miso και γλυκιά σάλτσα τσίλι. Αλείφουμε τα φιλέτα σολομού άφθονα με το μείγμα της σάλτσας.
4. Ψήνουμε μέχρι να ψηθεί πλήρως ο σολομός. Αυτό πρέπει να διαρκέσει περίπου 8-10 λεπτά, ανάλογα με το πάχος του φιλέτου. (ξεκινήστε τον έλεγχο στα περίπου 6 λεπτά)
5. Σερβίρουμε αμέσως.