Japanese Curry with Rice
-1200x700.png)
ΥΛΙΚΑ :
450 g Μοσχαρίσιο κρέας (ή κοτόπουλο, αρνί, γαρίδες), ψιλοκομμένο
1 3/4 (350γρ) μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1/2 (100γρ) μέτριο καρότο, ψιλοκομμένο
1 (150γρ) μέτρια πατάτα, ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
540 ml νερό
1 συσκευασία S&B Golden Curry Sauce Mix (92 γρ )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Κάνουμε stir-fry το κρέας και τα λαχανικά με λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά.
2. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά, περίπου 15 λεπτά.
3. Σβήνουμε τη φωτιά, κόβουμε το S&B Golden Curry Sauce Mix σε κομμάτια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν τελείως τα μείγματα της σάλτσας. Σιγοβράζουμε για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
4. Σερβίρουμε ζεστό πάνω από ρύζι.