Dumplings/Won Ton Soup

ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο Μίγμα για Σούπα Γουόντον Lee (227g)
10-12 γουόντον ή ντάμπλινγκς (αγοραστά ή σπιτικά)
3 φλ. νερό
Προαιρετικά: Λαχανικά όπως μπόκ τσόι, σπανάκι ή μανιτάρια
Σόγια και σησαμέλαιο ή La-yu για γεύση (κατά βούληση)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προετοιμάστε τη βάση της σούπας: Σε μια μέτρια κατσαρόλα, προσθέστε το νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του μίγματος και φέρτε το σε βράση.
Προσθέστε το μίγμα σούπας: Ρίξτε το Μίγμα για Σούπα Γουόντον (περίπου 3 κ.σ. ανά 600ml) στην κατσαρόλα και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί. Αφήστε να σιγοβράσει για μερικά λεπτά ώστε να αναπτυχθούν οι γεύσεις.
Μαγειρέψτε τα γουόντον/ντάμπλινγκς: Προσθέστε προσεκτικά τα γουόντον ή ντάμπλινγκς στην κατσαρόλα και μαγειρέψτε τα για περίπου 6-8 λεπτά ή μέχρι να επιπλέουν στην επιφάνεια και να είναι έτοιμα.
Προσθέστε προαιρετικά λαχανικά: Εάν θέλετε να προσθέσετε λαχανικά, όπως μπόκ τσόι ή σπανάκι, ρίξτε τα στην κατσαρόλα στα τελευταία 2 λεπτά του μαγειρέματος.
Αλατοπιπερώστε: Δοκιμάστε τη σούπα και προσθέστε σόγια ή λίγο λάδι σουσαμιού για επιπλέον γεύση, αν το επιθυμείτε.
Σερβίρετε: Σερβίρετε τη σούπα και τα γουόντον/ντάμπλινγκς σε μπολ και απολαύστε τη ζεστή. Μπορείτε να γαρνίρετε με φρέσκο κρεμμυδάκι, καυτερές νιφάδες τσίλι ή άλλα μυρωδικά αν το επιθυμείτε.