Μενού
Το Καλάθι σας

Rice Paper Croissants

3
20
2

ΥΛΙΚΑ


15 φύλλα ρυζιού

3 μέτρια αυγά

1/2 φλιτζάνι γάλα

2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

1 βανιλίνη

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και το ρίχνουμε σε ένα μπολ.


2. Βουτάμε ένα φύλλο ρυζιού στο μείγμα για περίπου ένα δευτερόλεπτο από κάθε πλευρά, το αφήνουμε να στάξει και το τοποθετούμε σε ένα ξύλο κοπής.


3. Βουτάμε ένα ακόμη φύλλο ρυζιού και το τοποθετούμε πάνω από το πρώτο. Επαναλαμβάνουμε αυτό για 3-4 ακόμη φύλλα.


4. Παίρνουμε ένα ψαλίδι και κόβουμε τα φύλλα σε τρία τρίγωνα. Χρησιμομοποιούμε το μεσαίο κομμάτι ως βάση και τοποθετούμε ένα από τα πλαϊνά κομμάτια κάθετα στο μεσαίο και το άλλο οριζόντια από πάνω. Τυλίγουμε απαλά προς τα πάνω σε σχήμα κρουασάν.


5. Τοποθετούμε τα κρουασάν σε λαδόκολλα στο Airfryer και στη συνέχεια, πασπαλίζουμε από πάνω με λίγη ακόμη κρυσταλλική μαύρη ζάχαρη για τραγανότητα.


6. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 16-18 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσουν και να φουσκώσουν. 

Εναλλακτικά ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς, για 20 λεπτά.


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Κοινοποίησε το: