Chicken Teriyaki Noodles
ΥΛΙΚΑ :
150g μπούτι κοτόπουλου σε κομμάτια
100 ml σάλτσα Teriyaki
4 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κ.γ. πουρέ σκόρδου & τζίντζερ
300g Yakisoba Noodles
1/2 φλ. μαύρα μανιτάρια
1/2 φλ. καρότα
1 ξερό κρεμμύδι
6 καλαμποκάκια σε φετες
1 κόκκινη πιπεριά
1 κ.γ. σουσάμι με γεύση σόγια
1 κ.γ. σησαμέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Βράζουμε τα Yakisoba για 1 λεπτό, ξεπλένουμε με κρύο νερό και αφήνουμε στην άκρη.
2. Σε ένα γουόκ βάζουμε το ηλιέλαιο. Μόλις κάψει σοτάρουμε το πουρέ σκόρδου & τζίντζερ, προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει εξωτερικά για περίπου 3’.
3.Στην συνέχεια ρίχνουμε το ξερό κρεμμύδι, και τις πιπεριές και τσιγαρίζουμε για 3’ μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μαύρα μανιτάρια και τα καλαμποκάκια.
4.Σβήνουμε με 50ml σάλτσα τεριγιακι και ανακατεύουμε καλά.
5. Προσθέτουμε τα noodles και την υπόλοιπη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά για περίπου 1'.
6. Αφαιρούμε από τη φωτιά και γαρνίρουμε με σησαμέλαιο και λευκό σουσάμι.