Chicken Madras Curry
ΥΛΙΚΑ
450 γρ κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
2 κ.σ. φυτικό λάδι
125 γρ κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
3 κ.σ. πάστα μπαχαρικών Madras
250 γρ ντομάτες σε κονσέρβα ψιλοκομμένες
2 κ.σ γιαούρτι
2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
300ml νερό
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε κυβάκια για 3 λεπτά.
2. Προσθέτουμε την πάστα μπαχαρικών Madras και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά.
3. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
4. Προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους και μαγειρεύουμε για 15 - 20 λεπτά, προσθέτοντας νερό όσο χρειάζεται αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή.
5. Προσθέτουμε το γιαούρτι, προσαρμόζουμε το αλάτι και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
6. Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει και να ψηθεί καλά το κοτόπουλο.
7. Σερβίρουμε ζεστό, με Raita, ρύζι μπασμάτι και Naan.