Upgrade your Instant Noodles
Ζωμός: πειραματιστείτε χρησιμοποιώντας το δικό σας ζωμό σε διάφορες γεύσεις (λαχανικά, κοτόπουλο, κάρυ, γαρίδα κ.λπ.)
Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε dashi, ή ακόμα και λίγη πάστα μίσο αναμεμειγμένη με νερό.
Αρωματικά: Η προσθήκη φρέσκων αρωματικών, όπως σκόρδο, τζίντζερ ή λεμονόχορτο, μπορεί πραγματικά να προσθέσει πολύ βάθος στη γεύση του ζωμού σας. Ψιλοκόψτε το σκόρδο και τρίψτε το τζίντζερ. Σοτάρετε και τα δύο σε λίγο λάδι για ένα λεπτό περίπου πριν προσθέσετε το ζωμό σας στην κατσαρόλα.
Σάλτσες: Ανακαλύψτε σάλτσες που μπορείτε να ανακατέψετε στο μπολ με τα νούντλς σας, όπως sriracha, τραγανό τσίλι σε λάδι, πάστα gochujang, σάλτσα σόγιας, σάλτσα hoisin, σάλτσα ψαριού, sambal ή ακόμα και φυστικοβούτυρο.
Λαχανικά: Το στιγμιαίο ράμεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα λαχανικά και μανιτάρια που περισσεύουν στο ψυγείο σας. Προσθέτουν χρώμα, γεύση και υφή σε κάθε μπουκιά! Τα αγαπημένα μας είναι το πράσινο κρεμμυδάκι, τα edamame και το baby corn!
Πρωτεΐνη: Κάντε το μπολ σας λίγο πιο πλούσιο προσθέτοντας λίγο ψητό κοτόπουλο, μαγειρεμένες γαρίδες, ένα βραστό αυγό, τέμπε ή λίγο τόφου.
Toppers: Προσθέστε κάτι για έξτρα τραγανή υφή όπως σουσάμι, φουρικάκε, φύκι nori ή τηγανητά κρεμμύδια!
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορα και πανεύκολα κάθε φορά ένα διαφορετικό πιάτο, ακόμα και αν έχετε στο ντουλάπι σας 20 ίδια στιγμιαία πακέτα με νούντλς!