Chicken Madras Curry
Αυτή είναι μια συνταγή βρετανικού-ινδικού στυλ κάρυ με βάση την ντομάτα με κόλιανδρο, κύμινο, κουρκουμά και τσίλι. Η κύρια διαφορά με το κανονικό κάρυ κοτόπουλου είναι πως το μείγμα μπαχαρικών και η γεύση στη σάλτσα κάρυ του Madras είναι πιο καυτερή.
Cauliflower Curry
Το κάρυ με κουνουπίδι είναι ένα εύκολο, νόστιμο πιάτο που είναι ένας υπέροχος τρόπος για να βάλετε περισσότερα λαχανικά και βιταμίνη C στη διατροφή σας! Βεβαιωθείτε ότι η πάστα είναι vegetarian- επιλέξτε την αγαπημένη σας!
Vegetarian Chickpea Curry
Το κάρυ με ρεβύθια είναι γεμάτο πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και σίδηρο. Επιπλέον, χρειάζονται μόνο 25 λεπτά για να το φτιάξετε! Δοκιμάστε αυτή τη χορτοφαγική εκδοχή του αγαπημένου σας κάρυ.
Vindaloo Chicken Curry
Το Vindaloo θεωρείται ένα από τα πιο καυτερά κάρυ στον κόσμο, αλλά έχει πολλές λαμπερές, όξινες και ξυδάτες νότες. Αυτό το κάρυ είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και θα βρείτε τα περισσότερα ινδικά εστιατόρια να το έχουν στο μενού τους.
Indian Chicken Biryani
Ένα κλασικό ινδικό πιάτο με ένα ευχάριστο μείγμα μπαχαρικών, τη σωστή ποσότητα λαχανικών, νόστιμο κοτόπουλο και ρύζι. Λέγεται ότι αρχικά φτιάχτηκε για να παρέχει ισορροπημένη διατροφή στους στρατιώτες των Mughal!
Tandoori Tikka
Ζουμερά κομμάτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα μαριναρισμένα σε γιαούρτι, χυμό λεμονιού και μπαχαρικά και στη συνέχεια ψημένα - τελειότητα !
Tikka Massala
Το tikka masala αποτελείται από κομμάτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα μαριναρισμένα με μπαχαρικά και γιαούρτι και σερβίρεται σε κρεμώδη σάλτσα. Το κοτόπουλο Tikka Masala είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της Βρετανίας.
Garam Masala Chicken Curry
Garam masala σημαίνει ζεστά μπαχαρικά, αλλά οι γεύσεις δεν είναι καυτερές όπως στα πικάντικα - είναι ένα μείγμα, με γεύσεις όπως κάρδαμο, κανέλα, γαρύφαλλο και κόκκους πιπεριού που χρησιμοποιούνται για να αρωματίσουν σούπες, μαγειρευτά, κάρυ, κ.α.
Mango Lassi
Το Lassi είναι ένα δημοφιλές, παραδοσιακό ρόφημαμε βάση το γιαούρτι που προέρχεται από την Ινδία. Συνήθως καταναλώνεται ως "δροσιστικό" που με τη σειρά του βοηθά στην πέψη και ιδανικά θα πρέπει να καταναλώνεται μετά το (καυτερό) γεύμα.
Korma Curry
Το Korma είναι ένα από τα πιο ήπια κάρυ που υπάρχουν. Ένα μείγμα μπαχαρικών, γιαουρτιού και ξηρών καρπών δίνει σε αυτό το κοτόπουλο κάρυ τη λαχταριστή κρεμώδη υφή του.
Butter Chicken
Το Butter Chicken, παραδοσιακά γνωστό ως Murgh makhani, είναι ένα είδος κάρυ που παρασκευάζεται από κοτόπουλο με σάλτσα, γνωστή για την απαλή, πλούσια υφή της. Είναι ελαφρώς πικάντικο και ελαφρώς γλυκό πιάτο, επομένως είναι κατάλληλο για όλα τα γούστα.