Sukiyaki Style Beef Stir Fry
3
30
2
ΥΛΙΚΑ
500 γρ μοσχαρίσιο κρέας
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 μπρόκολο
Μανιτάρια shiitake
Μπαμπού σε λωρίδες
Φύτρες φασολιού
1 κ.σ. βούτυρο ή φυτικό λάδι
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
4 κ.σ.σάλτσα σουκιγιάκι
1 κ.σ. σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόβουμε το μοσχάρι σε λωρίδες και τα λαχανικά σε κομμάτια.
2. Σοτάρουμε το βόειο κρέας με βούτυρο ή λάδι και προσθέτουμε τα λαχανικά μέχρι να ψηθούν.
3. Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και τη σάλτσα σουκιγιάκι και σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά.
4. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
5. Σερβίρουμε με ρύζι ή νούντλς Udon.
Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας λαχανικά και φυσικά τόφου!