Περιγραφή: Ρύζι Koji για την παρασκευή της πάστας Shiokoji.Χρήση: Για να ετοιμάσουμε την πάστα Shiokoji, βάζουμε 300γρ ρύζι koji σε ένα μπολ, προσθέτουμε 100γρ αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε 500ml νερό, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.Η πάστα πρέπει να αναμειγν..
Το Μίριν είναι ένα γλυκό κρασί από ρύζι που παρασκευάζεται από κολλώδες ρύζι που έχει ζυμωθεί με "Koji". Το Μίριν είναι βασικό συστατικό της παραδοσιακής ιαπωνικής κουζίνας παρόμοιο με το σάκε αλλά λιγότερο αλκοολούχο και πιο γλυκό.Πώς να χρησιμοποιήσετε το Μίριν ;Στη μαγειρική, το Mirin δ..
Το Μίριν είναι ένα γλυκό κρασί από ρύζι που παρασκευάζεται από κολλώδες ρύζι που έχει ζυμωθεί με "Koji". Το Μίριν είναι βασικό συστατικό της παραδοσιακής ιαπωνικής κουζίνας παρόμοιο με το σάκε αλλά λιγότερο αλκοολούχο και πιο γλυκό.Πώς να χρησιμοποιήσετε το Μίριν ;Στη μαγειρική, το Mirin δ..
Authentic Hon Mirin | Kankyo ShuzoΤο Mirin είναι ένα είδος σάκε, απαλό και γλυκό το οποίο αρχικά έπιναν κατά τη διάρκεια των εορτασμών στην Ιαπωνία. Σήμερα, είναι όμως ένα από τα βασικά συστατικά της ιαπωνικής κουζίνας, για την παρασκευή συνταγών και σαλτσών. Αυτό το mirin είναι ένα Hon mirin, ..
Αυτό το μίσο παρασκευάζεται με ζύμωση αποφλοιωμένων κόκκων σόγιας με koji. Το koji που χρησιμοποιείται καλλιεργείται από τον παραγωγό σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνογνωσία 100 ετών.Έχει μια πλούσια, γεμάτη και umami γεύση που ταιριάζει εξαιρετικά με λαχανικά. Είναι πεντανόστιμο αραιωμένο σε ποτάτζ ..