ΦYKI ΝΟΡΙ ΓIA ΣOYΣI 50φ. (ΧΡΥΣΟ) 125g GWANGCHEON
Ετικέτες:
GWG005
, 4779050010203
, 1027599
, sushi
, nori
, 50
, sheets.
, (gold)
, 125g
, gwangcheon.
, gwg005.
, seaweed
, φyki
, νορι
, γia
, σoyσi
, 50φ.
, (χρυσο)
, 125g
, gwangcheon.
, gwg005.
, φύκια
, sushi
, nori
, 50
, sheets.
, (gold)
, 125g
, gwangcheon.
, gwg005.
, seaweed
, φyki
, νορι
, γia
, σoyσi
, 50φ.
, (χρυσο)
, 125g
, gwangcheon.
, gwg005.
, φύκια
ΦYKI ΝΟΡΙ ΓIA ΣOYΣI 50φ. (ΧΡΥΣΟ) 125g GWANGCHEON
- Διαθεσιμότητα: Προσωρινά Μη Διαθέσιμο
- Κωδικός: 1027599
- Βάρος: 150.00g
- Βarcode: 4779050010203
- Τιμή κιλού: 111.84€
- Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
13.98€
Χωρίς ΦΠΑ: 11.27€
Για την σύνθεση:
1.Τυλίγουμε το sushi mat με διάφανη μεμβράνη για λόγους υγιεινής.
2. Στρώνουμε ένα φύκι nori στο sushi mat. Απλώνουμε με τα χέρια μας (που έχουμε βρέξει) μια στρώση από το ρύζι ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια του, αφήνοντας 1 εκ. κενό στην πάνω πλευρά για να μπορέσουμε να το κλείσουμε.
3. Οργανώνουμε τα υλικά μας: κόβουμε σε μικρά μακρόστενα κομμάτια, τα ψαρια, τα λαχανικά και αφήνουμε την φαντασία μας να οργιάσει. Μπορούμε να βάλουμε σολoμό με αβοκάντο, τυρί κρέμα με αγγουράκι και αβοκάντο, γαρίδα tempura με sriracha mayo και αβοκάντο, σκέτο ψάρι η σκέτα λαχανικά με sauce.
4. Με την βοήθεια του μπαμπού αρχίζουμε να τυλίγουμε ένα σφικτό ρολό.
5. Βρέχουμε ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι και κόβουμε σε 6-8 κομμάτια!