Το πάνκο είναι ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Το πάνκο είναι ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Το πάνκο είναι ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Το πάνκο είναι ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Το πάνκο είναι ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Το πάνκο είναι ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Το πάνκο είναι ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Το πανκο είναι Ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Το πανκο είναι Ιαπωνική φρυγανιά για το τέλειο πανάρισμα!Η μορφή του τρίμματος του πανκο είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τις άλλες φρυγανιές! Το ψωμί από το οποίο προέρχεται το πάνκο είναι πολύ ελαφρύ, αφράτο, χωρίς κόρα, με αποτέλεσμα τα τρίμματά του να δημιουργούν έ..
Τι είναι το Tenkasu;Το Tenkasu είναι τραγανά κομμάτια φτιαγμένα από αλεύρι Tempura. Απλώς πασπαλίζετε οτιδήποτε για τραγανή υφή!Δοκιμάστε σε τραγανό σούσι ρολό, okonomiyaki and Udon!..
Τι είναι το Tenkasu;Το Tenkasu είναι τραγανά κομμάτια φτιαγμένα από αλεύρι Tempura. Απλώς πασπαλίζετε οτιδήποτε για τραγανή υφή!Δοκιμάστε σε τραγανό σούσι ρολό, okonomiyaki and Udon!..
Η Tempura προέρχεται από την ιαπωνική κουζίνα. Είναι μια ειδική μέθοδος παρασκευής κατά την οποία τα συστατικά περιβάλλονται με ένα τραγανό στρώμα τηγανισμένου κουρκούτιού. Το αλεύρι Tippy Tempura είναι φτιαγμένο από σιτάρι και πρέπει να αναμιχθεί με κρύο νερό. Βουτήξτε τα αγαπημένα σας υλικά όπως κ..
Το Tempura είναι ένα ιδιαίτερα τηγανισμένο ιαπωνικό πιάτο που είναι επίσης πολύ δημοφιλές εκτός Ιαπωνίας.Το μείγμα Lobo Tempura Batter αποτελείται από αλεύρι σίτου, καλαμπόκι και βότανα και πρέπει να αναμειχθεί με νερό.Το κρέας, τα λαχανικά ή οι γαρίδες μπορούν να επικαλυφθούν με κουρκούτι tempura. ..
Το ρυζάλευρο είναι χωρίς γλουτένη και είναι το τέλειο υποκατάστατο των παραδοσιακών αλεύρων. Αυτό το ιαπωνικό ρυζάλευρο είναι φτιαγμένο από ρύζι, 100% που καλλιεργείται στην Ιαπωνία. Είναι τέλειο για καθημερινή μαγειρική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού, αρτοσκευασμάτων όπως μπι..
Η τεμπούρα είναι μια ειδική διαδικασία κατά την οποία τα υλικά βυθίζονται σε κουρκούτι και στη συνέχεια τηγανίζονται σε καυτό λάδι. Το Gogi Tempura Flour παρασκευάζεται από αλεύρι σίτου και άμυλο ταπιόκας. Απλά προσθέστε νερό και η ζύμη σας είναι έτοιμη. Βουτήξτε τα αγαπημένα σας υλικά όπως λαχανικά..
Η τεμπούρα είναι μια ειδική διαδικασία κατά την οποία τα υλικά βυθίζονται σε κουρκούτι και στη συνέχεια τηγανίζονται σε καυτό λάδι. Το Gogi Tempura Flour παρασκευάζεται από αλεύρι σίτου και άμυλο ταπιόκας. Απλά προσθέστε νερό και η ζύμη σας είναι έτοιμη. Βουτήξτε τα αγαπημένα σας υλικά όπως λαχανικά..
Το Tempura Batter Mix από την Ottogi είναι φτιαγμένο από λευκό ψωμί. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να προσθέσει μια τέλεια κρούστα σε γαρίδες torpedo, κοτομπουκιές ή σολομό. Λόγω της ελαφριάς, αέρινης υφής, της λεπτής, τραγανής γεύσης έχει χαμηλή απορρόφηση λιπαρών. Το Ottogi Batter Mix δεν περιέχ..
Το Tempura είναι ένα ιδιαίτερα τηγανισμένο ιαπωνικό πιάτο που είναι επίσης πολύ δημοφιλές και εκτός Ιαπωνίας. Το μείγμα Lobo Tempura Batter αποτελείται από αλεύρι σίτου, καλαμπόκι και βότανα και πρέπει να αναμειχθεί με νερό. Το κρέας, τα λαχανικά ή οι γαρίδες μπορούν να επικαλυφθούν με κουρκούτι tem..
Το μείγμα παναρίσματος Crispy Fry γίνεται πλέον πιο νόστιμο από ποτέ με ένα πιο νόστιμο, ιδιαίτερο μείγμα αλευριού, αμύλου, καρυκευμάτων και μπαχαρικών. Απολαύστε ένα πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο σε κάθε μπουκιά.Επιστρώνει μέχρι 1 κιλό κοτόπουλο...
Υπάρχει μια αρχή στην Κορέα που λέει ότι τα πάντα μπορούν να τηγανιστούν! Αυτό το μείγμα τηγανίσματος είναι φτιαγμένο από αλεύρι σίτου και άμυλο καλαμποκιού με λίγο σκόρδο και κρεμμύδι που προστίθενται για να εμπλουτίσουν την γεύση. Πολύ νόστιμο, θα δώσει σώμα σε όλες τις παρασκευές σας και θα παραμ..